Veelgestelde vragen

We hebben een aantal van de meest gestelde vragen over onze tandenbleekset voor je op een rijtje gezet.

Wat is de Instant Whitening Kit en hoe werkt het?+-

Instant Whitening is de perfecte kit voor het bleken van tanden voor thuis. Ontworpen om de tanden met een paar tinten op een veilige en pijnloze manier te bleken, onze eigen formule garandeert een snel resultaat en sterkere tanden. Onze formule is vrij van peroxide, die vlekken op de tanden verwijderd, de tanden verstevigd en gevoeligheid voorkomt. Dankzij onze speciale LED-technologie wordt het bleekproces versneld zodat je tanden in slechts 10 minuten per dag een wittere kleur krijgen.

Hoe gebruik ik de tandenbleekset?+-

Elke kit wordt geleverd met een LED-lampje, mondstuk, schaduwgeleider en 3 gelspuiten om tanden witter te maken met 6 tinten.

Het mondstuk is één maat zodat iedereen direct kan beginnen met bleken. Bevestig het mondstuk aan de LED-lamp en breng 1/4 van de gel aan op de boven- en onderkant. Plaats het mondstuk met de LED op de tanden en druk op de aan/uit-knop om te vervagen.

De LED heeft een ingebouwde timer van 10 minuten die automatisch uitschakelt aan het einde van elke sessie. Mond grondig spoelen en zes opeenvolgende dagen herhalen voor het beste resultaat.

Hoe lang kan ik genieten van het resultaat?+-

Efter de första 6 behandlingarna kan resultatet av behandlingen pågå mellan 3 och 4 veckor. För ett långvarigt resultat rekommenderar vi att du begränsar intaget av mörk mat eller drycker som fläckar tänderna. Detta inkluderar kaffe och te, vin, pasta och currysåser och även frukt och bär.

Maakt de kit mijn tanden gevoeliger?+-

Tandenbleekset is ontworpen voor de meest gevoelige tanden en tandvlees. De kalmerende en herstellende ingrediënten zorgen voor een pijnloze ervaring.

Hoe werkt de garantie?+-

We garanderen een verschil van minimaal twee tinten wittere tanden na gebruik van onze tandenbleekset, anders krijg je je geld terug. Om in aanmerking te komen voor restitutie, moet je duidelijke foto's van je tanden maken voordat je de kit voor het eerst gebruikt en na je zesde behandeling op rij.

Zolang je verzoek binnen 30 dagen wordt verzonden van levering, zullen wij je verzoek verwerken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Als je vragen hebt, kunnen de antwoorden die je zoekt terugvinden bij onze meest veelgesteld vragen. Als je niet vindt wat je zoekt, vraag het dan gewoon, wij helpen je graag verder.

Teeth Whitening Kit

Wittere en helderdere tanden in 10 minuten

Gegarandeerde resultaten

Pijnloos en voor gevoelige tanden

Snel, gemakkelijk en handig