Blek dina tänder hemma med Instant Whitening!

Våra tänder blir dagligen utsatta för slitage i form av mat, dryck och tobak. Många gånger är vårat intag även färgat vilket bidrar till naturliga missfärgningar på våra tänder. Samtidigt är vissa tänder från början mindre vita än andra, dock tenderar tändernas nyans att påverkas av vad vi stoppar i munnen.

Att bleka tänderna är något som människor gjort länge men har blivit mer vanligt de senaste åren. En av anledningarna till att det blir mer vanligt är att det idag finns många alternativ till den traditionella tandblekningen hos tandläkaren, som är väldigt dyr.

Många prisvärda alternativ går dessutom att utföra själv i hemmet. Det viktiga är att du väljer en produkt som är säker för dig att använda och inte skadar emaljen.

Tänderna skall hålla länge och bör inte utsättas för något som skadar eller försvagar dem. Idag kan man uppnå ett fantastiskt och säkert resultat utan att gå till tandläkaren, vi har koll på den bästa blekningen hemma!

Detta bör du tänka på vid val av tandblekning

Vid valet av tandblekningsprodukt är det viktigt att ta reda på information. Något vi tycker är viktigt att tänka på är din kvalité på dina tänder, är de känsliga eller tåliga?

Behöver de ljusas upp flera nyanser eller räcker det med 1-2 steg? Beroende på kvalitén på tänderna vid start av behandling bör du tänka på att välja en produkt som är utformad för känsliga tänder. På så sätt behöver du inte oroa dig för att skada varken tänder eller tandkött.

Se till att köpa tandblekning från seriösa företag som gärna är godkända enligt EU-standarden. Produkten bör även vara helt fri från peroxider, ett ämne som är känt för att orsaka ilningar och obehag i tänderna. 

Vill du få snabba resultat bör du även se över om produkten är tidseffektiv. Många bra produkter kan ge resultat redan efter första behandlingen medan andra tar längre tid innan du kan se en förändring.

Välj Instant Whitening för att få den bästa blekningen hemma

Om du precis som många andra känner att du inte har tid eller råd att gå till tandläkaren varje gång du vill bleka dina tänder har vi den perfekta lösningen. Instant Whitening är en tandblekning som enkelt utförs i hemmet, vi skulle till och med vilja säga att det är den bästa blekningen att utföra hemma!

Produkten är utvecklad för att ljusa upp tänderna på ett säkert sätt samt stärka tandens naturliga skydd. Vår blekningsformel är fri från peroxid och innehåller andra skyddande och lugnande ingredienser, allt för att du ska känna dig trygg. Produkten kan användas även på de allra känsligaste tänder och tandkött.

Vid köp av Instant Whitening får du ett kit innehållandes LED-ljus, munbricka, guide samt 3 gelsprutor. Med vår tandblekning kan du få du ett resultat med upp till 6 olika nyanser!

Hur länge håller Instant Whitenings tandblekning?

Instant Whitening gör det möjligt för dig att utföra den bästa blekningen hemma med ett fantastiskt resultat som håller länge. Efter de första 6 behandlingarna håller tandblekningen i vald nyans i ca 3-4 veckor.

För ett längre resultat rekommenderas att intag av mat och dryck av mörk karaktär utesluts. Detta eftersom att mörk mat naturligt påverkar tändernas färg och kan bidra till att resultaten håller sämre. Till mörk mat och dryck räknas kaffe, te, rödvin samt vissa frukter och bär.

För att få ett optimalt resultat som varar rekommenderar vi alltid att fortsätta behandlingen en gång i veckan. Då kan du känna dig trygg med att behålla önskvärd nyans.

Faktum är att vi är så säkra på att vår produkt är den bästa blekningen som kan göras hemma, att vi lämnar garanti på resultatet. Oavsett din ursprungliga färgnyans garanterar vi att vår produkt ger dig minst två nyanser ljusare tänder vid användning. På så vis kan du som kund vara trygg i att du använder en produkt som håller vad den lovar!

Därför bör du välja Instant Whitening

  • Vår tandblekning är smidig att använda hemma och ger dig snabba resultat. Du kan räkna med att se de första resultaten redan efter 10 minuters användning.
  • Vårt tandblekningskit är förvånansvärt lätt att använda och går att utföras vart som helst. Du får med dig en guide som hjälper dig genom de få steg som krävs.
  • Du behöver inte vara orolig för att skada tänderna. Vår tandblekning är utformad för att kunna användas av personer med känsliga tänder och tandkött. Ingredienserna har en lugnande och reparerande effekt.
  • Priset är otroligt fördelaktigt i jämförelse med liknande behandlingar hos tandläkare.

Har du frågor om produkten eller andra synpunkter som du vill framföra? Kontakta oss! Dela gärna med dig av dina erfarenheter och åsikter om produkten via sociala kanaler eller via kommentarsfältet nedan. Vi är säkra på att andra vill höra om dina upplevelser av den bästa blekningen hemma!