Hemmablekning av tänder

Hemmablekning av tänder

Vitare tänder är en högsta prioritet för många människor och rutiner för att få blekare tänder börjar bli en allt vanligare del av vardagen, inte minst med tanke på hur enkelt det har blivit att bleka tänderna hemma och helt på egen hand.

Produkterna som krävs för att utföra detta arbete är väldigt smidiga att använda och ger utmärkt resultat.

Denna hemmableknings-kit består av flera olika produkter som alla är lika viktiga för resultatet.

Hur använder man då produkterna? Jo allt detta gör du i fem enkla och smidiga steg.

  1. Börja med att koka upp cirka 1 liter vatten och låt det sedan svalna av en skål i några minuter, så att det fortfarande är varmt.
  2. Ta sedan skenorna och doppa dem försiktigt, en och en, ner i vattnet. Håll dem i vattnet  i cirka 10-12 sekunder så att de blir tillräckligt mjuka och lätta att forma.
  3. Därefter tar du försiktigt upp skenorna utan att pressa dem för mycket. Stoppa först in ena skenan i munnen riktades mot övre tänderna så de formas efter din mun. Repetera detta och gör samma sak, fast denna gången med den andra skenan, och mot de undre tänderna.
  4. När munstycket hittat sin form så är det nu dags för tandblekningsgelen. Placera ca 0,5 ml gel i framkanten på varje munstycke innan det senare ska stoppas på de övre respektive undre tänderna.
  5. Bär skenan med led light teknologin i cirka 30-40 minuter innan det är färdigt. Ta nu bort skenorna och skölj munnen med ljummet vatten.

Kitet är enkelt och kräver inte allt för mycket jobb. Så fort du förberett allt och satt in skenorna mot tänderna så kan du fortsätta med vardagen i vanlig ordning fram tills det är dags att ta bort dem.

Det hindrar dig varken från att fortsätta städa hemma, tvätta kläderna, jobba vid datorn eller stå och laga mat i köket.

Med just denna specifika kit kan vi garantera dig att du får synlig resultat efter endast 1 dags användning. Du sparar tusentals kronor på att beställa ett paket och göra jobbet själv hemma och när du vill, istället för några onödiga besök och höga kostnader hos tandläkare och skönhetssalonger.

Tandblekningsgelen är noga granskad och framtagen för att kunna ge användaren så god resultat som möjligt. Gelen hjälper till att ta bort gulhet, fläckar eller andra oönskade missfärgningar som kan uppstå på våra tänder.

I användning av just denna specifika gel bearbetar den också tänderna så att det inte ska uppstå några ilningar eller någon som helst  tandvärk efter användningen.

I användning av dessa produkter kan du förlita dig på att du får en grundlig bearbetning av tänderna, utan någon som helst smärta eller skador på tandytan.

Dessutom är ingredienserna för gelen specifikt utvalda för att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt vid användning samt det inte ska leda till framtida skador på tänderna, vilket många andra alternativ eller metoder visat sig göra.

Varför ska du välja just vår tandblekningskit?

Kort och enkelt, till skillnad från många andra alternativ så är hela vår produktgrupp framtagen för att resultera i minimum möjliga ilningar i tänderna samt ge dig högsta möjliga blekningsresultat vid användning.

Det består av naturliga och hälsosamma ingredienser som alla ser till att göra sin del av arbetet i mål om att ge dig den resultat du önskar och förväntar dig innan du börjar använda dig av varorna.

Vidare så anpassar du också storlekarna efter just dig, då du formar du skenorna efter just dina tänder. Detta garanterar att de sitter åt som de ska vid påsättning, så att du inte behöver oroa dig för några storleksmissar.

Resultatet du får är värt priset till varje krona. Bettskenorna som vi skickar med är tillverkade och gjorda av stark material och håller en väldigt god kvalité.

Den höga kvalitén gör det också möjligt för dig som kund att kunna återanvända dem flera gånger om och inte behöva oroa dig för att ständigt behöva köpa in nya, vilket i längden för med sig ganska stora kostnader och gör hela tandblekningen ganska ovärd.

Vidare är skenorna också väldigt lätta att rengöra och samlar inte på sig smuts efter användningen, rengör du dem ordentligt kommer de att kännas som sprillans nya nästa gång du använder dem.