Bleka tänderna kostnad

Bleka tänderna kostnad

Det finns inget fast pris när det kommer till att bleka tänder. Priserna varierar beroende på vem som utför blekningen, vilka produkter som används samt också hur lång tid processen tar.

Prisskillnader kan vara ganska stora mellan om man väljer att gå till en professionell hjälpare, en privatperson eller om man väljer att utföra momentet själv på egen hand.

I det här fallet är det billigaste och mest prisvärda alternativet att göra det hemma själv, sedan om man använder sig av tandblekningskit eller naturliga produkter är det upp till var och en.

För den som håller sig till det naturliga kan man ofta hitta de krävande ingredienserna i skafferiet, fruktlådan eller kylskåpet.

Har man inte någon av varorna hemma så är det inte ett allt för stort problem då de går att införskaffa för några kronor. Frukten som är engångsartikel går att köpa i flerpack och använda vid olika tillfällen medan bikarbonat och bakpulver som kostar lite mer, men fortfarande är billigt, räcker för användning i en långvarig utsträckning med tanke på att det används i mindre mängder.

Besök hos tandläkare eller godkända skönhetssalonger kan i längden bli ganska kostsamma för den som väljer den vägen. Tandblekningsbehandling utfört av en professionell kan kosta allt från 2500 till 5000 kronor och är överlägset dyrast av alla de olika metoderna.

Däremot kan det för många tyckas vara värt då du i den här handen får hjälp med i princip allt, från förberedelse till slutlig resultat. Ofta får du också noggrann skydd på tandköttet och eventuellt en förundersökning innan man börjar med själva utföringen av behandlingen.

Även om det i sig låter ganska detaljerat så avslutas behandlingarna i de flesta fallen med att man också får rådgivning och tips för framtida rutiner, samt om man behöver tänka på vissa restriktioner de närmaste dagarna efter behandlingen.

En annan faktor som kan påverka priset är beroende på hur allvarliga problem man har med tänderna.

För vissa är tandproblemen allvarligare än andra och detta resulterar i att man behöver göra ett par återbesök hos tandläkaren vilket skjuter upp priserna ännu mer.

Å andra sidan finns det folk som tror sig på att tandproblemen eller missfärgningarna de har drabbats av är allvarliga, vilket de inte brukar vara, och att det på så sätt resulterar i onödiga besök hos kliniker, när problemen till största möjlighet går att lösa på egen hand hemma.

I helhet kan man säga att priserna varierar allt från några kronor för en frukt till tusentals kronor för en specialbehandling. Beroende på hur mycket du är redo att lägga på en behandling eller genomföring av blekning så finns det olika grader av resultat du kan förvänta dig.

De lite billigare alternativen kommer inte ge dig det bästa resultatet, men kommer samtidigt inte heller kräva dig på stora mängder pengar, medan de dyrare alternativen kostar en bit mer, men ger också mycket tydligare resultat.

Med ett tandblekningspaket från oss behöver du varken betala för mycket eller oroa dig för minimal resultat. Vi garanterar dig mycket god resultat än hemmakurerna till en mycket billigare pris än tandläkarna.

Dessutom slipper du oroa dig över att boka tider eller behöva resa långt då du kan genomföra momenten när du vill, och var du vill. Skulle det uppstå förhinder behöver du inte göra några avbokningar, inte heller behöver du planera din dag efter tandläkarbesöket utan kan kort och enkelt leva som om det vore vilken vardag som helst.

Utöver alla dessa alternativ så finns det också kostnadsfria alternativ, såsom att ändra kostvanor och undvika läsk, juice och sötsaker. Man kan också börja använda sig av sugrör eller skölja munnen efter måltider för att rena tänderna från eventuella partiklar som fastnat.