Bästa hemma tandblekningen

Bästa hemma tandblekningen

Att bleka tänderna hemma istället för att gå till en tandläkare börjar bli allt vanligare. För den som vill stanna hemma finns det en handfull av alternativ att prova för att kunna få de skinande och glänsande vita tänder.

Dessa alternativ sträcker sig kraftigt i variationen och består av allt från tandblekningskit från vår hemsida till att använda rötter och torkat frukt.

När det kommer till resultat så kan det bästa alternativet ändå tyckas vara ett fullständigt tandblekningskit som du bland annat kan köpa här på vår hemsida.

För den som däremot vill ha smidighet så kanske man borde kolla mot bikarbonat då det endast behöver blandas med vatten innan det är redo för användning.

Ett lite prisammare alternativ är nog att ta apelsinskal och låta det stå och torka i solen innan man river ner det till pulverform och blandar det med lite vatten så att det får tjockare konsistens och går att borsta tänderna med.


För de som väljer att hålla sig till huskurerna så finns det ett stort utbud av olika alternativ att prova sig kring.

Den bästa och mest populära av dessa är bikarbonat blandat med vatten, vilket är en populär huskur bland många.

Utöver bikarbonat är det också vanligt med jordgubbar, bananer eller apelsiner, som är rika på vitaminer och magnesium vilket förstärker våra tänder och jobbar mot plack.

Det bästa alternativet av dem alla är enligt många ett tandblekningskit som ger det bästa resultatet av dem alla, men som i längden kanske också är det tryggaste och säkraste alternativet då du inte löper lika stora risker att få skador på tänderna.

Med ett fullständigt paket från Wellness whitening ser vi till att du får alla olika delar som krävs för att du ska kunna bleka tänderna helt på egen hand utan någon som helst hjälp från andra.

Du får med 2 stycken munskenor, samt en extra ifall det skulle ske en olycka med någon av de andra. Dessa består av hög kvalité och går att använda flera gånger om, förutsatt att de tvättas och används på rätt sätt.

Utöver munskenorna skickar vi med en LED-munbricka, som du tänder och stoppar i munnen för att gelen och skenorna ska göra sitt jobb och ge dig de skinande och lysande tänderna som du önskar.

Munbrickan är även den liten och simpel och tar inte för mycket jobb.

I paketet följer det även med tandblekningsgel av bästa möjliga kvalité. Den är speciellt framtagen för att ge bästa tänkbara upplevelse när man bleker tänderna på egen hand.

Dessutom orsakar den inte några störande ilningar, vilket för många kan bli ett stort hinder inför användningen av ett gör det själv-kit.

För den som är osäker på hur användningen går till skickas det med en manual för hur man använder produkterna, från förberedelserna till efter användning, steg för steg.

Är du fortfarande osäker på om våra produkter är värda pengarna eller om det känns som slöseri med tid?

Genom att klicka in på vår hemsida och välja den produkt som intresserar dig kan du hitta mängder med ytterligare information. Här kan du läsa om allt från produkten till recensioner från nya som gamla kunder, och hur de upplever våra produkter.

Vi kan garantera dig att du redan efter första användningen kommer att kunna se resultat och förbättring i tänderna.

För de flesta räcker det med 30 minuters användning om dagen innan man kan fortsätta med vardagen. Varför inte göra detsamma och börja på dagen på bästa möjliga sätt?

Förberedd kitet och börja använda den på morgonen efter frukosten, ta sedan av kitet, rengör den och ställ tillbaka den i förpackningen. Börja dagen med ett leende på läpparna genom att använda ett tandblekningskit av högsta kvalitet.